torstai 12. kesäkuuta 2014

Näin se on alkanut

”Virallinen” valmistautuminen kisoihin on alkanut kuin puhtaalta pöydältä. Ensimmäinen viikko tuntui melkein kuin uuden elämän alulta, niin paljon uusia asioita ja yllättäviä tapaamisia on ehtinyt tapahtua: uusi treeniohjelma ja treenipaikka, uudet treenivaatteet,sekä uusi valokuvausprojekti. Lisäksi tiimini Sportsnutrition.fi on avannut uuden lisäravinteiden kaupan verkkokaupan lisäksi, ja vihdoinkin selvisi miten pääsen kilpailemaan Nordic Fitness Expo:ssa lokakuussa Lahdessa. Mutta mitä parasta niin lyhyessä ajassa olen tutustunut lukuisiin mielettömiin ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita tästä kisaprojektista ja jotka ovat valmiita liittymään mukaan! Olen saanut niin paljon meilejä, positiivista palautetta, kehuja ja kannustusta, että nyt tunnen itseni ylivoimaiseksi ja pystyväni vaikka mihin. Kiitos kaikille tukijoille!!! Ette edes arvaa miten paljon voimaa se antaa ja miten paljon energiaa siitä saan. Ei muuta kun vain jatketaan eteenpäin!

Mutta yksi asia kerrallaan:

Treenaan nyt uuden ohjelman mukaan kesäkuun loppuun asti, ja se on todella takapuolipainotteinen! Viidestä treenipäivästä kolme ovat jalka-peppupäiviä. Kun nykyään kaikki ovat niin butt obsessed, ettei se ainakaan pahaa tee. Dieettini on myös päivitetty ja sitä on muutettu hiukan tiukemmaksi. Kuntosali on vaihdettu, uusi treenipaikkani on kävelymatkan päästä kotoani ja mikä parasta auki 24/7. Siitä on valtava hyöty, nyt treenit tulevat sopimaan kiirellisimpäänkin aikatauluuni.




Treenit ja muu urheilijan arkeni tulevat jäämään historiaan valokuvien kautta.Olen nimittäin mukana eräässä projektissa valokuvaaja Viktoria Spiridonovan (facebook) kanssa. Projektin tarkoitus on luoda yhden ihmisen tarina valokuvan keinoin. Tykkään siitä, miten Viktoria näkee ja tulkitsee todellisuutta kuvissaan, joten odotan innolla, miltä neljän ja puolen kuukauden kisamatkani tulee näyttämään. Viikossa on jo ehditty kuvata pariinkin otteeseen. En ole koskaan toiminut oikeana mallina ennen tätä, eli opittavaa on paljon, mutta täytyy sanoa, että hauskaa puuhaa se on vaikka yllättävän työlästäkin.


Edustan syksynkin kisoissa Sportsnutrition.fi tiimiä. Yhteistyö Sportsnutrition.fi:n kanssa alkoi, kun yritin löytää tiimin, jonka nimellä olisin voinut kilpailla kevään Fitness Classic –kisoissa. (Niille jotka eivät ole perillä tästä: IFBB:n sääntöjen mukaan voidakseen osallistua kilpailuun kilpailijan täytyy kuulua viralliseen tiimiin). Valmentajani toimii Suomen ulkopuolella, eikä hänellä luonnollisesti ole rekisteriöityä tiimiä Suomessa. Otin silloin yhteyttä moneen tiimiin tuloksetta, mutta Sportsnutrition.fi uskoi minuun ja suostui ottamaan minut tiimiinsä. Nyt käytän paljon Sportnutrition.fi:n toimittamia lisäravinteita. Vakiokäytössäni on lähinnä BCAA:ta ja glutamiinia. Tykkään myös erityisistä aminohappojälkiruoista, joilla saan sokerinhimon pois. Niitä en muista nähneeni kenelläkään lisäravinteiden maahantuojista. Verkkokaupassa tehtyjen tilausten toimitus on todella nopea, mikä on minulle erittäin tärkeää, sillä minulla on tapana huomata vasta viime tipassa, että jauheeni on lopussa. Verkkokaupan lisäksi Sportsnutrition.fi:n myymälä on nyt avattu Koivuhaan ostoskeskukseen Vantaalle. Se on lyhyen ajomatkan päässä työpaikaltani eli kaikki ongelmat on sillä ratkaistu, ja nyt saan aina oikeat lisäravinteet tarvittaessa.




Vihdoinkin on selvinnyt miten kilpailen syksyn kisoissa! Oli nimittäin epäselvää, saanko kilpailla kahdessa sarjassa samaan aikaan. Uudessa masters sarjassa voin kilpailla oman ikäryhmäni kanssa. Olen 39-vuotias, ja sarja on tarkoitettu 35+ kilpailijoille. Jos kilpailen yleisessä pituussarjassa, ensin on päästävä joko Tampereen tai Jyväskylän esikarsintojen läpi. IFBB on nyt ilmoittanut, että molempiin sarjoihin voi ilmoittautua ja päättää esikarsintojen jälkeen missä sarjassa kilpailee. Jos en ole kuuden kärkijoukossa pituussarjan esikarsinnoissa, pääsen silti Lahteen kilpailemaan masters sarjassa. Teen silti kaikkeni ollakseni primakunnossa Tampereen esikarsinnoissa 20. syyskuuta. Siihen on enää 15 viikkoa, ja aika kuuluu nopeasti..


Näin paljon on ehtinyt tapahtua yhdessä viikossa. Vaikka kuinka kiire on ollut, ja lepo on taas jäänyt vähäiseksi, olen silti nauttinut jokaisesta hetkestä. Mennyt aikahan on sellainen asia, jota ei koskaan saa takaisin, joten parempi käyttää se viisaasti ;)

-Natalia Belousova

4 kommenttia:

  1. Tästä tulee vielä jotain suurenmoista! Mäkin haluan toimittaa tälle naiselle jotain, että hän mainitsisi minut blogissaan! Kunnes keksin jotain konkreettista - toimitan rakkautta ja 100 % tukea!

    VastaaPoista
  2. Наташ, ты служишь замечательным примером для всех нас. Молодец! Вперед!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Спасибо!! Будем стараться!! И жду вас в тренажерном зале :)))

      Poista